fbpx

BootCamp – Træning For Kvinder

Bootcamp for kvinder i Aalborg og Nordjylland

Simpel Fødsels har fokus på kvinder, der er gravide eller som har født. Vores BootCamp er designet til dig, som kvinde, for at aktivere og styrke de muskler, der er gør dig stærker i og efter graviditeten. 

Graviditetstræning for alle

Har du et drømmescenarie om en rolig, kontrolleret og forberedt fødsel? Ønsker du en sund og aktiv graviditet, så er FITflow graviditetstræning noget for dig. Du får den rigtige træning, svarende til din graviditetsuge samt fødselsforberedelse .

Højgravid

Højgravid er et 4 ugers Bootcamp til dig når du går på barsel.

På 4 uger forbedrer vi din styrke igennem træningen og forbereder dig til fødslen igennem fødselsforberedelse. Øvelserne er tilpasset dig og graviditets relaterede gener er mit speciale. Alle mine deltagere har fået det bedre af min kærlige træning. 

Efterfødselstræning

Har du født og ønsker at undgå de gener, der oftest følger med den belastning, som graviditeten udøver på kroppen, så skal du vælge MOMflow. Her træner vi i barselsperioden og baby er selvfølgelig med.

Graviditetstræning i skoven

Jordemoder er med dig…

Som jordemoder møder og lytter jeg til rigtig mange kvinder. Helt utroligt mange kvinder har gener efter graviditet og fødsel, hvilket i mange tilfælde kunne være undgået igennem den rigtige graviditetstræning. Træning skal støtte og styrke, de udsatte muskler og led. Vi arbejder med åndedrættet og har fokus på fødselsforberedende øvelser, der styrker den naturlige fødsel. 

Efterfødselstræning tager fat i genopbygningen efter fødslen. Fokus er på den allerførste træning dvs. træning der støtter de eftergivende led og delte mavemuskler. Derefter arbejdes der med aktivering, styrke og kondition.

Det er vigtigt at træningen gribes an i den rigtige rækkefølge for ikke at gøre ondt værre.

Det handler helt enkelt om god forberedelse – til fødslen og livet som mor – og det er aldrig for sent at starte.

Mine 2 Bootcamps kører i Aalborg.

Fitflow træning for gravide i det fri

Du er velkommen til at følge med på:

Link til simpel fødsel facebook profil  Link til simpel fødsel instagram profil