fbpx

Efterfødselstræning

Efterfødselstræning i Aalborg og Nordjylland 

Efterfødsels-BootCamp er et fantastisk træningsforløb, til dig der har født og som gerne vil støtte kroppens naturlige samleproces efter graviditeten.

På Bootcamp’en er fokusset at skabe en god kontakt til bækkenbunden, core og de omkringliggende hjælpemuskler. For at kunne få en god kvalitet af sit kærlige træningsfokus, er træningen rolig og nærværende. Det er hensynstagende, så med alt hvad du bærer på – kan du træne på dette hold. Jeg tilpasser altid træningen. Sammen finder vi det som føles som den rigtige vej for dig og din krop. Vi lytter til kroppens sprog og mærker det fedeste træningsprogram, som gør krop og sind glad.

#gørDETsomGØRdigGLAD

 Vi opbygger blidt og gør kroppen stærk igennem kærligtfokus. Baby er meget velkommen og er med i det tempo som er muligt. Jeg løfter gerne baby med rundt i smil og lethed, i det omfang det er rart for din baby.

Hele forløbet handler om din indre krop – at det er der du er stærk fra. Naturlogisk. 

Kropsbevægelser med værdi

 Efterfødselses-BootCamp er…

– 8 ugers træningsforløb, hvor du har baby med 

– 8 træninger a 90min med ét ugentlig fokus

– Online træningsmoduler

– Træning, der tager udgangspunkt i dig og som genopbygger din krop rigtigt

– Træning der giver dig kropsholdning og energi

– Fællesskab med andre mødre og hvor du kan snakke frit.

Menneske til menneske – kvinde til kvinde

Vi er sammen i virkeligheden i et smukt fællesskab

Vi udfordrer at vi kan mere end vi tror – særligt sammen

Efterfødselstræning

First Mover /Niveau 1  – Aalborg

IIIIIIhhhhh hvor er vejret SÅÅÅÅ skønt –  derfor forsætter vi med at træner udendøres – JUBIIIII hvor er det lækkert!!!!

Sted: Vi træner UDENDØRES i Mølleparken hver torsdag hele september ud.

Dvs. d. 5. oktober træner vi indendørs i   : KFUM Hallen Aalborg 

kl 10.15 – 11.45

LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE  fra mit hjerte til dit hjerte.

Forløbet er en ordning, som er MOR/BABY-venligt  (“Flex-Træning”)

Det vil sige du starter, når du og din baby er klar til at komme ud af døren. Du er tilmeldt 8 uger, og kører dine 8 gange uafhængigt af kalenderen. Jeg holder dit overblik på dine 8 uger – dvs. du mister ikke nogle af dine træningsgange. Så du har fuld træning for alle dine 8 ugers træning.

Derfor næste træningsstart er når DU ER KLAR

Træningsdag frem til d. 28. september: Torsdag  kl 10.30 – 12.00 

Pris: 1495,-

Jeg har en kærlighedserklæring og en Kærlighedsinformation til alle der ønsker at blive en del af et smukt mor/baby træningsunivers: Aller først Varmt og Kærligt ´Hej, jeg glæder mig til at møde dig og din livgivende smukke baby , at træne muskulaturen og dele oplevelser sammen – at byde jer velkommen ind i et magisk fællesskab´ Det næste du skal vide er at holdet er lille og jeg ønsker at åbne flere hold, som kommer til at ligge efter hinanden, men der er det ikke endnu. Derfor så er niveau 1 og 2 sammen.  Jeg underviser differentieret og tilpasset dit niveau – når holdet er fyldt og der er nok til at fylde et nyt hold op, åbner jeg de nye holdtider. Det kan derfor være at din træningstider ændres. Jeg vil altid tage snakken på holdet så du har alt den indsigt jeg har. Jeg ønsker glæde og flow for både dig og mig, dit barn/dine børn og mine 5 børne Guldklumper.  

Efterfødselstræning fortsætter / Niveau 2 er for…

…dig, som er klar til at træne og sætte bækkenbunden i kærligt fokus efter graviditeten og fødslen.  Træningsprogrammet er en blandning af klassiske øvelser kombineret med nytænkende øvelser, så du ikke bliver ramt at træningskedsomheden.

… dig som ved at det, er lettere at få trænet i tankerne end i virkeligheden,  at det er svært at holde motivationen og energien oppe i alene-træning.

Når du træner på holdet får du trænet hele kroppen med smil, koncentration og skønne grin…. Fællesskabet er hammerende vigtigt for for mig som instruktør – ‘det skal give noget at komme til træningen – også på flere planer’. Dét giver mig energi, som smitter af til dig og hele holdet (osse på din baby).  Her på holdet får du den skønneste energi at træne i. Det er en ren mentaltbooster – ‘Den hemmelig ingrediens til fantastisk mor-træning’ 

Jeg glæder mig til at møde og følge dig og din baby 

Efterfødselstræning

Fortsætter / Niveau 2 – Aalborg

IKKE AKTIV på nuværende tidspunkt

Sted : Mølleparken

Holdstart den 3. august til den 28. september 2023

Træningsdag: torsdag kl. 10.30 – 12.00

Pris: 1495,-

10% på jordemoderydelser, som efterfødselssamtale (sygeforsikring danmark giver yderligere 50% tilskud til deres medlemmer) 

10% på familiebilleder ved Lebaf Photo

10%  Fortsætter-rabat på MOMflow

Underviseren:
Trænings-jordemoder Charlotte Irgens

        

SUND     STÆRK     STABIL   

 

Where Energy Goes – Energy Flows

Link til simpel fødsel facebook profil   Link til simpel fødsel instagram profil