En lille ny på vej…

Tid til fødselsforberedelse hos privat jordemoder i Aalborg

 

Du er i lykkelige omstændigheder. Nu er du også i trygge jordemoderhænder hos jordemoder Charlotte Irgens. Lad os sammen gøre din graviditet ekstra god, så du med tryghed og tillid kan se frem til fødslen. Det bliver den største oplevelse i dit liv. Fødselsforberedelse er vigtig uanset dine tidligere erfaringer. Forberedelse gør at du kan få den oplevelse, som du ønsker og drømmer om. Min fødselsforberedelse giver dig alt den  information og de teknikker, der skal til for at din graviditet, fødsel og tiden efter fødslen, bliver som du ønsker.

I Aalborg, Midt- og Nordjylland tilbyder jeg følgende fødselsforberedelse:

• Fødselsforberedelse for Par med Spinning Babies®

• Fødselsforberedelse for dig

• Aqua Yoga med Fødselsforberedelse

Fødselsforberedelse Spinning Babies® – revolutionerende…

Tillykke med graviditeten. Uanset dit erfaringsniveau i fødsler, giver det dyb mening at deltage i en af mine workshops, der er bygget op omkring de effektfulde principper i Spinning Babies®. I vælger selv, om det skal være helt privat (jer og mig) eller på et lille hold med andre par.

AQUA YOGA med fødselsforberedelse – vidunderligt…

Er det jeres første barn – eller har du allerede nogen i reden derhjemme? Uanset din erfaring, så er der guld at hente på mit fantastiske  AQUA YOGA med Fødselsforberedelse, som tager afsæt i Spinning Babies®. Undervisningen byder på nyttig indsigt, øvelserne giver kropslig velvære,  og masser af styrke til dig

Fødselforberedelse For Par med Spinning Babies®

– revolutionerende indsigter

Spinning Babies® handler om forståelsen af barnets placering, dets rotation i selve fødslen og hvilken aktiv rolle du har i fødslen.  Fødselsforberedelse handler bl.a. om at lære, hvordan du faktisk kan rotere baby til den optimale position inde i maven, hvordan du kan åbne dit bækkenet og give plads til baby.

Fødselsforberedelsen er en god blanding af teori med massere af gode rekvisitter og øvelser, som giver baby plads til at indstille sig korrekt og forbereder din gravide krop på fødslen. Partneren bruges aktivt til øvelserne og får viden og redskaber til at være i og hjælpe med graviditeten og fødslen.

,,,Eksklusivt og lærerigt

Fødselsforberedelsen er delt op i førstegangsfødende og flergangsfødende, varer 3½ time og foregår i lækre, afslappende omgivelser. Vi har 100% fokus på teknikker til en god graviditet, der forbereder dig og din partner til fødslen. Jeg har specialiseret mig i at lave fødselsforberedelse, hvor der er SÆRLIG fokus på inddragelse af partneren og hvordan det skaber en forskel i din graviditet og fødsel.

Den største støtte  din partner kan give, er at hjælpe dig, som bærer baby. I fødselsforberedelsen mærker du på egen krop, hvordan din partner lærer at smertelindre og aflaste, som vil bidrage med fornyet energi til dig og i at være på “arbejde” i egen krop.

Det handler også om at du skaber de gode betingelser, så du kan varetage din graviditet på en sund og nærende måde –

Det handler om at du kan lytte, mærke og forstå hvad der sker i dig- så du kan være det bedste sted at spire og vokse i. Din partner er en stor medspiller i at hjælpe den gode og sunde graviditet og fødsel – en grundig viden, nyttige værktøjer til hele processen. 

Tilgangen er lys og rummelig, også mentalt. Fødselsforberedelse at vælg mellem:

• En helt privat oplevelse, hvor al fokus er unikt på jer – dig og din partner. Pris 2.400 kr.

Er du (den gravide) medlem af Sygeforsikring danmark, er prisen 2.100 kr. Jeg tilpasser mig ind i jeres program og vi finder en tid sammen. Kontakt mig ved at trykke på nedenstående knap: 

Pga. Corona situationen har jeg valgt at aflyse alle nedenstående Hold Fødselsforberedelse. Jeg gennemfører stadig Privat Fødselsforberedelse og andre jordemoder ydelser.

Ring eller skriv hvis du spørgsmål eller er i tvivl.

• Fødselsforberedelse i Hold er for max. 6 par, hvor I nyder godt af samværet med andre forældre. Pris 1.800 kr.

Er du (den gravide) medlem af Sygeforsikring danmark, er prisen 1.650 kr.

Er du single, så tag din bedste ven/veninde med

Ekstra:

Jeg vil gerne sikre mig at I får mest muligt ud af undervisningen og har derfor lavet et lille lækkert Hands Out, så I kan fokuser på øvelserne sammen og efterfølgende huske alle de indlærte detaljer.

Hvis du/I efterfølgende har spørgsmål eller har brug for et svar, så kan I altid kontakte mig. Det er selvfølgelig en del af prisen. 

 

 Fødselsforberedelse for Par (3½ time):

Søndag den 15. Marts kl. 10.00 – 13.30  – for Førstegangsgravide – Sundhedsfokus, Hobrovej 374, 9000 Aalborg

Søndag den 19. April kl. 10.00 – 13.30  – for Førstegangsgravide – Sundhedsfokus, Hobrovej 374, 9000 Aalborg

Søndag den 15. Marts kl. 14.30 – 18.00  – for Fleregangsgravide – Sundhedsfokus, Hobrovej 374, 9000 Aalborg

Søndag den 19. April kl. 14.30 – 18.00  – for Fleregangsgravide – Sundhedsfokus, Hobrovej 374, 9000 Aalborg

12 overbevisende gevinster ved Fødselsforberedelse For Par – Spinning Babies®:

 1.    Ved at kunne hjælpe baby med at rotere forbedres pladsforholdene i maven, og vejen gennem fødselsvejen bliver lettere. Livmoderen og baby kan simpelthen gøre deres arbejde bedre!
 2. Du opnår virkelig megen indsigt i din fødende krops anatomi og hormoner. Det giver overblik, selvaccept og afstressning – ægte graviditetsglæde!
 3. Din partner får en mere aktiv og effektiv rolle i graviditeten samt evne til at mestre og forstå fødslen. Bliver fortrolig med, hvordan man bedst kan hjælpe dig, baby og hele situationen.
 4. I lærer teknikker til, hvordan smerter naturligt og effektivt kan mindskes – både under graviditet og fødsel. Det er guld værd! Det er utroligt, hvad man kan opnå fx med visualisering og vejrtrækning.
 5. Introduktion til styrkende graviditets- og aqua yoga, der mindsker gener såsom ødemer, smerter i ryg, ben og bækken. Yoga giver også mere energi og tillid til din krops evner.
 6. Du lærer at lytte til og sanse din krop og babys signaler. Så kan du opnå god balance i muskelvævet, i sindet, i parforholdet…
 7. Målrettet og veludført massage burde være en menneskeret både under graviditeten, i fødslen og i barslen. Det er fysisk forløsende og højner nærhed og samhørighed med din partner. Giver virkelig støtte.
 8. Indsigt i optimale hvilestillinger sikrer dig balance og opladning gennem en god nats søvn. Lær at forstå og respektere din krops behov – det betaler sig.
 9. I lærer at forstå kroppens invitationer og ønsker gennem graviditeten, så I kan handle proaktivt og ikke nøjes med blot ”at vente og se an”.
 10. Du kommer meget nærmere en naturlig og simpel fødsel, hvor du føler dig i førersædet og forstår præcist, hvad der sker med din krop og med baby…
 11. Som en ekstragevinst oplever mange en bedre forståelse / accept af tidligere graviditets- og fødselsforløb og opdager nye veje til øget selvbestemmelse og velkomment medansvar for begge forældre.
 12. I får en praktisk, lille jordemoder handsout med hjem, så I nemmere kan huske øvelser.

Se hvad andre synes om fødselsforberedelsen

Kombinér og sammensæt

Familien vokser snart med et nyt medlem, ny historie er ved at blive skrevet. I skal til at vænne jer til nye strukturer både praktisk og mentalt. En god fødselsforberedelse med en engageret jordemoder er et vigtigt skridt på forandringens spændende vej. Som supplement til Spinning Babies® får mange kvinder stort udbytte af at gå til GraviditetsTræning i Vand.

På trods af Corona, så udbydder jeg stadig nedenstående private behandlinger:

• behandling af plukkeveer, ryg-, lænde- og bækkensmerter

• hvis baby ligger i underkropsstilling eller tværleje

• jordemoderkonsultation med mere tid til dig

• gennemgang af tidligere fødselsforløb

•graviditets- / efterfødselsmassage

• fødselsmodning / hindeløsning

• deltagelse ved din fødsel

• ammeforberedelse

• akut ammehjælp

• gravid yoga

• hjertelyd

•rebozo

Du er velkommen til at følge med på:

Link til simpel fødsel facebook profil  Link til simpel fødsel instagram profil

Der tages forbehold for ændringer.