Din fødselsforberedelse hos privat jordemoder i Aalborg 

Du er i lykkelige omstændigheder. Nu er du også i trygge jordemoderhænder hos jordemoder Charlotte Irgens. Lad os sammen gøre din graviditet ekstra god, så du med tryghed og tillid kan se frem til fødslen. Det bliver den største oplevelse i dit liv. Fødselsforberedelse er vigtig uanset dine tidligere erfaringer. Forberedelse gør at du kan få den oplevelse, som du ønsker og drømmer om. Min fødselsforberedelse giver dig alt den  information og de teknikker, der skal til for at din graviditet, fødsel og tiden efter fødslen, bliver som du ønsker.

I Aalborg, Midt- og Nordjylland tilbyder jeg:

Fødselsforberedelse for Par med Spinning Babies® teknikker

Fødselsforberedelse For Par med Spinning Babies®

– revolutionerende indsigter

Spinning Babies® handler om barnets placering i livmoderen, dets rotation i selve fødslen og hvilken aktiv rolle du har i fødslen. 

I fødselsforberedelse lærer I, hvordan du/I fysisk kan forberede din gravide krop, så baby kan bevæge sig til den optimale position inde i maven.

I lærer, hvordan bækkenet og de omkringliggende ledbånd bliver smidig og eftergivlig. Det er nyttig viden for at hjælpe baby godt gennem fødslens forløb.

I kan gøre noget i fællesskab frem for at vente og se tiden an!

Fødselsforberedelsen er en god blanding af teori og konkrete øvelser, der giver jer tryghed om fødslen. Partneren bruges aktivt til øvelserne. Med viden om hvad øvelserne gør godt for hjælper partneren graviditeten og fødslen godt på vej.

Eksklusivt og lærerigt

Fødselsforberedelsen er delt op i førstegangsfødende og flergangsfødende. På den måde skabes der en super god dynamik og flydende flow.

Undervisningen  varer 4 timer og foregår i lækre, afslappende omgivelser på Dronninglund Slot.

Vi har 100% fokus på teknikker til en god graviditet, der forbereder dig og din partner til fødslen. Jeg har specialiseret mig i at lave fødselsforberedelse, hvor der er SÆRLIG fokus på inddragelse af partneren og hvordan det skaber en forskel i din graviditet og fødsel.

Den største støtte  din partner kan give, er at hjælpe dig, som bærer baby. I fødselsforberedelsen mærker du på egen krop, hvordan din partner lærer at smertelindre og aflaste. Dette giver med fornyet energi til dig, som er på “arbejde” i egen krop (24-7).

Når du skaber gode betingelser i din indre krop, så du kan varetage din graviditet på en sund og nærende måde.

Vi gennemgår hvordan I som par er stærkest sammen – både fysisk og mental. Den nye fødselsviden, som I erhverver jer, giver jer mulighed for at koorigere i hverdagen – hvis energien er lav enten fysisk eller mentalt. Det er en kæmpe gave at have med sig gennem graviditeten. I kommer til at kende til fantastiske metoder, som er selvhjælpende for enten smertelindring eller at give velvære.

Din partner er en stor medspiller i at hjælpe den gode og sunde graviditet og fødsel – en grundig viden, nyttige værktøjer til hele processen. 

Tilgangen er lys og rummelig, også mentalt.

Vælg mellem:

• En helt unik privat oplevelse, hvor al fokus er på jer – dig og din partner. Pris 2.495 kr.

På hold – hvor I kan inspireres af hinanden. Pris 2.095 kr.

Er du (den gravide) medlem af Sygeforsikring danmark, gives der 30% rabat.

På trods af Corona, så udbydder jeg stadig nedenstående private behandlinger:

• behandling af plukkeveer, ryg-, lænde- og bækkensmerter

• hvis baby ligger i underkropsstilling eller tværleje

• jordemoderkonsultation med mere tid til dig

• gennemgang af tidligere fødselsforløb

•graviditets- / efterfødselsmassage

• fødselsmodning / hindeløsning

• deltagelse ved din fødsel

• ammeforberedelse

• akut ammehjælp

• gravid yoga

• hjertelyd

•rebozo

Du er velkommen til at følge med på:

Link til simpel fødsel facebook profil  Link til simpel fødsel instagram profil