Fødselsmodning

Fødselsmodning – en naturlig kombination

Når rebozo sættes sammen med akupressur og graviditetsmassage i en fødselsmodningsproces arbejdes der med ro-hvile-systemet og kroppens indre medicinskabe. En smuk og nydelsesfuld behandling, som giver dig energi og bedre søvn.

Med rebozo arbejder vi med afslapning samtidig med, at du som gravid vil opleve fornyet energi i hele kroppen. Nervesystemets ro-hvile-”mode” vil aktiveres og gennem rebozo massagen udløses endorfiner og oxytocin, som er uvurderlige hjælpehormoner under fødslen.  I vil få genopfrisket rebozo øvelser til under fødslens faser og dermed have jeres ”værktøjskasse” klar til jeres unikke fødsel.

Efter rebozo er din krop åben, afslappet og fornyet og klar til fødselsmodnende akupressur.

Akupressur

Akupressur bygger på den samme filosofi som akupunktur – kroppens meridianbaner – blot uden nåle. Akupressur kan bruges til naturlig og skånsom igangsættelse og som smertelindring under fødslen.

Tid: 1 time 30 min. 1500,-

graviditetsmassage

Graviditetsmassage

I graviditetsmassagen er mit fokus , at du oplever stort velbehag, afspændthed, indre ro. Jeg bruger en komfortabel graviditetspude (fra Fossflake) som støtter hele din krop. Når din krop støttes med tryghed og omfavnelse – kan bindevævet slappe af, hvilket straks sender impulser til hjernen om at alt er trygt, sikkert og godt. Når kroppen og sindet slapper af – udskiller du mere oxytocin. Læs mere om oxytocin her.

Massagen er en helkropsmassage – for at du får den bedste oplevelse er vi i rolig dialog, dette skaber et optimalt flow for dig og din oplevelse af graviditetsmassagen.
Jeg bruger æstetiske dufte, som vi sammen finder ud af, hvad der er lige dig.

Tid: 2 timer 2.100,-

Pssssst…
Er du 37+0 kan I deltage i holdet Fødselsmodnende REBOZO. VI starter hold op i i november. Følg med på siden her, når datoer bliver slået op.