Fødselsmodning

Fødselsmodning – en naturlig kombination

Når rebozo sættes sammen med akupressur og graviditetsmassage i en fødselsmodningsproces arbejdes der med ro-hvile-systemet og kroppens indre medicinskabe. En smuk og nydelsesfuld behandling, som giver dig energi og bedre søvn.

Fødselsmodnende rebozo

Med rebozo arbejder vi med afslapning samtidig med, at du som gravid vil opleve fornyet energi i hele kroppen. Nervesystemets ro-hvile-”mode” vil aktiveres og gennem rebozo massagen udløses endorfiner og oxytocin, som er uvurderlige hjælpehormoner under fødslen.  I får nogle rebozo øvelser til under fødslens faser eller vi genopfrisker de øvelser i lærte på rebozo workshoppen for dermed at have jeres ”værktøjskasse” klar til jeres unikke fødsel.

Efter rebozo er din krop åben, afslappet og fornyet og klar til fødselsmodnende akupressur.

Pssssst…
Overvej om Rebozo Workshop for Par er noget for dig – så kan du og din partner modtage og give under hele graviditeten. Læs og tilmeld dig her.

Akupressur

Akupressur bygger på den samme filosofi som akupunktur – kroppens meridianbaner – blot uden nåle. Akupressur kan bruges til naturlig og skånsom igangsættelse og som smertelindring under fødslen.

 Fødselsmodning – 60 min. – 850 kr

Fødselsmodning bestillers ved at kontakte mig i Messenger, hvor vi sammen finder den bedste tid for dig.

graviditetsmassage

Graviditetsmassage

I graviditetsmassagen er mit fokus , at du oplever stort velbehag, afspændthed, indre ro. Jeg bruger en komfortabel graviditetspude (fra Fossflake) som støtter hele din krop. Når din krop støttes med tryghed og omfavnelse – kan bindevævet slappe af, hvilket straks sender impulser til hjernen om at alt er trygt, sikkert og godt. Når kroppen og sindet slapper af – udskiller du mere oxytocin.

Massagen er en helkropsmassage – for at du får den bedste oplevelse er vi i rolig dialog, dette skaber et optimalt flow for dig og din oplevelse af graviditetsmassagen.
Jeg bruger æstetiske dufte, som vi sammen finder ud af, hvad der er lige dig.

 Graviditetsmassage – 75 min. – 1000kr

Graviditetsmassagen bestilles ved at kontakte mig i Messenger, hvor vi finder den bedste tid til dig.

 

Hindeløsning

Hindeløsning er en blid fødselsmodning, som aktivt hjælper kroppens naturlige fødselsprocesser i gang. Hindeløsning er for dig, der nærmere dig terminsdatoen og som gerne vil undgå igangsættelse.

Hvis det er første gang, snakker vi om behandlingen i teori og praksis med en visuel gennemgang af selve hindeløsningen.

Hindeløsning gives som:

  1. En enkelt hindeløsning – 40 min. – 550 kr
  2. Hindeløsning i kombination med rebozo – 60 min. – 850 kr
  3. Hindeløsning Deluxe med rebozo og graviditetsmassage 90 min. – 1800 kr

Hindeløsning bestilles ved at kontakte mig i Messenger, hvor vi finder den bedste tid til dig.