fbpx

Graviditets massage

Jordemoderens massage!

UNIKT.  Oplev en dyb RO i hele din krop. Afspændende. Fylder dig op af ny energi. 

 

Den bedste graviditets massage i Aalborg

 Massage er ikke bare massage. Jeg guider en graviditets- og fødselsmeditation sammen med graviditetsmassagen. Det er den meste fantastiske måde at komme ind i en dyb ro og dyb connection med kroppen på. Massagen bliver samtidig en mental forberedelse på fødslen. Ordene vil skabe nogle nye billeder i sindet, som løftes af følelsen og mærkningen af graviditetsmassagen. Graviditetsmassage Med Guidet Meditation er med til at  forstærker din parathed til fødslen. At have et indre visuelt blik gjort stærkt og tydeligt, vil give dig et VE-redskab at bruge under fødslen. Og har du haft en masse gentagelser sammenhold med massagen, vil du kunne trække billeder frem, som styrker din måde at arbejde med kroppens fødselsVEER.

Og ønsker du at modtage graviditetsmassagen i Ro og stilhed – er det det du få – så du får præcist det som din krop og sind har brug for. Jeg ønsker at give dig det, som er allerbedst for dig og det som virker bedst for dig.

Jeg medbringer det skønneste musik, som er med til at øge fordydelsen i krop og sind, sansningen og kontakten rundt i kroppen.

Har du en fødsels-playliste og du ønsker vi bruger den  under graviditetsmassagen – er det perfekt og er med at at stimulere cellerne til at huske. 

Du vælger 3 estiske olier, som behager og tryllebinder dine duftesanser.

GraviditetsMassage  – 80 min. – 1099 kr.

Skriv til mig via Messenger . Så finder vi den bedste tid for dig.

Jeg NØD selv at modtage graviditetsmassage under mine 5 graviditeter. Det var den bedste forkælelse og gave min min krop og mit sind. Jeg oplevede hvergang at bliv “nulstillet” og løftet i energien. Den skønneste belønning, for graviditeten tære på energien. Men i dette rum blev jeg fyldt op.

Jeg ELSKER at give graviditetsmassagen – og giver den fra min hjerte-ENERGI til din hjerte-Energi.

graviditetsmassage

Derfor er graviditetsmassagen 80 min.

Du starter med at ligge på maven, i en utrolig skøn babymave-rede lavet med Fossflakes graviditets U-pude. Den er super støttende rundt om hele maven og er derfor skøn at ligge ned i for hele kroppen. Jeg er meget krops-intuitiv og mærker der hvor kroppen “kalder” efter særligt opmærksomhed. Jeg følger det din krop sender af signal og dens energier.

Så når hele bagsiden er gennem behandlet af graviditetsmassagen, i fuld sansende nærvær og opmærksomhed. Er det tid til at HéLE din forside skal have massage. Derfor skal du roligt ud på gulvet at stå, så jeg kan lave første stilling om til den anden stilling. OG DEN ER også Verdens bedste graviditets-stilling. Du har en bred støtte fra lænden over hele ryggen og nakken hviler blødt i kroppens naturlige kurve. Dine ben bliver ligeledes støttet, så den fulde og optimal afspændning kan mærkes i HéLE din krop. 

Der skal være tid til at komme ud af den Guidet Graviditets- og FødselsMeditationen og komme godt ind i de liggendestillinger, så hele oplevelsen føles som et naturligt flow – for dig.

Graviditetsmassage
Graviditetsmassage

Derfor er graviditetsmassagen en god fødselsmodning

Du møder også massagen i en mine kombinationsbehandlinger, som hindeløsning, graviditetsmassage og i vendingsforsøg. Dvs. at vi sammen finder ud af hvad der vil være bedst for dig.

Har du en baby der ligger i tværleje eller med numsen ned, så er Rebozo det foretrukne  værktøj til vending af baby. Der er en fysiologisk årsag til at baby vender `forkert` (læs mere på min Spinning Babies side).

 

Skriv til mig i Messenger. Så finder vi den bedste tid for dig.

Tid til forkælelse

Tid til dig!

Det er en lækker, blid massage som samler hele kroppen. Alle kroppens muskler bliver afspændt. Det er særligt vidunderligt at ligge på maven og modtage de lange lange strøg fra tå til nakkehvivler. Det er SÅ unikt, da du føler hele kroppen i et langt flow. At du er i Èt – At være Èn hel krop – det er styrkende for fødslen at mærke sig i et og at bliver “samlet” og favnet i Èt. Da det er kroppen som føder- HéLE kroppens flow, som føder.

Graviditetsmassagen kan gives i hele graviditeten.

I den sidste del af graviditeten er det en ekstra stor gave at få massage, da det føles ekstra skønt at modtage noget godt til kroppen. Den har båret meget. Det tyngder og energien er noget helt andet  opleves som en super belønning til dig 

Som gravid “giver” du så meget og når du er nået tæt på terminen er det helt ubeskrivelig dejligt at modtage og få den opmærksomhed ind i kroppen. Graviditetsmassagen er fornyer din energi og det er også en fantastisk humør-Booster. 

rebozo klæder
Graviditetsmassage

De fysiologisk fordele ved Graviditetsmassage
Graviditetsmassagen kan betragtes som jordemoderens forlængede arm, da man får ”vækket” dele af kroppen, som ellers er svære at nå. Nervesystemet aktiveres nænsomt og blodgennemstrømningen øges i hele kroppen . Særligt de dele, hvor der er større belastning og et ekstra stort træk under en graviditet såsom i lændehvirvlerne. Din gravide krop vil modtage og åbne mere op for bedre iltoptagelse og afgivelse af affaldsstofferne.