fbpx

Hindeløsning

Hindeløsning

Hindeløsning er en fødselsmodning, som aktivt hjælper kroppens naturlige fødselsprocesser i gang. Hindeløsning er for dig, der nærmere dig terminsdatoen og som gerne vil undgå igangsættelse. Jeg giver hindeløsning fra uge 38+0 og laver altid en individuel vurdering med dig.

Inden hindeløsningen mærker jeg altid på maven, for at danne mig et billede af hvordan baby ligger, og lytter altid hjertelyden både før og efter behandlingen.  Hvis det er første gang, starter jeg med en kort gennemgang af selve hindeløsningen i teori og visuel visning på den strikkede livmoder.

Mange oplever en hindeløsning, ved det offentlig sygehusvæsen, som ubehagelig og næsten som et overgreb, hvilket absolut er unødvendigt. Hos mig bliver du set og hørt med hjerteenergi. Jeg har kun positive tilbagemeldinger om hvordan at en hindeløsning var hos mig. Jeg arbejder med kroppens belønningssystem, da det er vigtigt at mærke fødslens modning et godt sted fra. Det er derfor vigtigt for mig at du og din partner får en god oplevelse med dig/jer hjem fra hindeløsningen. Tiden og prisen omkring en hindeløsning er et estimat, da alle er forskellige. Livmoderen og det omkringliggende væv er forskelligt på alle kvinder og det er også forskelligt hvordan man mærker sit indre væv. Jeg synes det er 100% vigtigt at lytte til kroppen sammen med dig – at vi er fælles om at lave en hindeløsning. Jeg arbejder med kroppens og ikke på kroppen.  Det betyder at en hindeløsning er en individuel behandling, som jeg tilpasser efter den enkle også efter hvordan de indvendig forhold er, derfor kan tiden og prisen variere – der betales for den tid vi har brugt sammen. 

Udover den fysiske hindeløsning er en hindeløsning ved mig ligeså meget en mentalt forberedelse på fødslen. Jeg oplever at alle har glæde af at få et status på kroppens indvendig forhold, også hvad det vil sige at mærke hvordan livmoderen og livmoderhalsen føles, hvilke signaler kroppen sender når der foretages en hindeløsning. 

Når Livmodermunden og livmoderhalsen bliver berørt vil det føles og minde om menstruationslignende fornemmelser. Det er helt normalt og sådan det skal føles. Når jeg guider dig gennem hindeløsningen vil du opleve at have haft en mini forsmag på kroppens arbejde ind i veer og dermed ind i fødslen. Du vil have en smuk viden om hvordan du arbejder MED din krop og følger dens mekanismer. Du vil derfor også føle dig bedre klædt på inden vearbejdet starter.  

En hindeløsning er en større kontakt med din krop – jeg vil glæde mig til at møde dig 

Hindeløsning gives som:

  1. Hindeløsning – 40 min. – 550 kr
  2. Hindeløsning med Rebozo – 60 min. – 850 kr
  3. Hindeløsning Deluxe med Rebozo og Graviditetsmassage 90 min. – 1800 kr

Hindeløsning foregår hos dig, (se adr. ved at trykke på linket) hos mig eller på Dronninglund Slot.

Hindeløsning bestilles ved at kontakte mig i Messenger, hvor vi finder den bedste tid til dig.

Graviditetsmassage

Få den perfekte oplevelse af fuldt velvære – en dejlig opløftende gave i hverdagen. I graviditetsmassagen er mit fokus:  at du oplever stort velbehag, afspændthed og indre ro – at alle dine sanser får smuk nydelse.

Massagen er en helkropsmassage og foregår i rolige omgivelser for at skabe optimalt flow for dig og din oplevelse af graviditetsmassagen. Du vil blive støttet med tryghed og blid flow så bindevæv, muskulatur og tanker kan slappe helt af. Din krop vil få en fantastisk dejlig dosis oxytocin, hvis effekt på din graviditet og på baby har højeste værdi fysiologisk og mentalt.

Du kommer dejligt ind i kroppen og mærker en skøn helhed af din krop. Massagen løsner også op for graviditetens spændinger, ømheder og smerter.

Vi er under massagen i rolig dialog. Jeg bruger en komfortabel graviditetspude (Fossflake), til at støtte hele din krop. Jeg bruger æstetiske dufte, som vi sammen finder ud af, hvad der er lige dig. Graviditetsmassage foregår hos dig, hos mig eller på Dronninglund Slot.

Graviditetsmassage – 75 min. – 1000kr

Graviditetsmassagen bestilles ved at kontakte mig i Messenger, hvor vi finder stedet og den bedste tid til dig.

 

graviditetsmassage
Jordemoder Charlotte lytter hjertelyd

Fødselsmodning – få en naturlig kombination

Når rebozo sættes sammen med akupressur og graviditetsmassage i en fødselsmodningsproces arbejdes der med ro-hvile-systemet og kroppens indre medicinskabe. En smuk og nydelsesfuld behandling, som giver dig energi, overskud, lethed og bedre søvn.

Fødselsmodnende Rebozo

Med Rebozo arbejder vi med afslapning samtidig med, at du som gravid vil opleve fornyet energi i hele kroppen. Nervesystemets ro-hvile-system vil aktiveres og gennem Rebozo massagen udløses endorfiner og oxytocin, som er uvurderlige hjælpehormoner under fødslen.  Vælger du at få Rebozo, får I også de bedste  Rebozo øvelser til  fødslens faser eller vi genopfrisker de øvelser I lærte på Rebozo Workshoppen for dermed at have jeres ”værktøjskasse” klar til jeres unikke fødsel.

Efter Rebozo er din krop åben, afslappet og fornyet og klar til fødselsmodnende hindeløsning og akupressur.

Akupressur bygger på den samme filosofi som akupunktur – kroppens meridianbaner – blot uden nåle. Akupressur kan bruges til naturlig og skånsom igangsættelse og som smertelindring under fødslen.

Fødselsmodning foregår hos dig, hos mig eller på Dronninglund Slot. Din partner vil, hvis du tager ham/hun med, få et par gode teknikker som kan bruges under graviditeten og fødslen.

Fødselsmodnings Rebozo massage – 60 min. – 850 kr

Fødselsmodning bestilles ved at kontakte mig i Messenger, hvor vi aftaler stedet og finder den bedste tid for dig.

Pssssst…
Overvej om Rebozo Workshop for Par er noget for dig – så kan du og din partner forberede kroppen til fødslen under graviditeten. Læs og tilmeld dig her.