fbpx

 Træning For Højgravide

 Graviditetens sidste periode…kalder på mere jordemoderkontakt

Nu starter din barsel og du kan sætte fuld fokus på dig selv og din graviditet. Lad din graviditet fylde 100% i samvær med andre højgravide og mig, som jordemoder. 

I den sidste del af gravidteten, og særligt dagene omkring terminsdatoen, cirkulerer tankerne, følelserne og samtalerne meget omkring; hvornår starter fødslen … bliver jeg mon igangsat m.m.? 

Det er den hårdeste og meste intense periode i graviditeten, fordi du er igang med et kæmpe skift i dit liv – både mentalt og fysisk. 

Det store tanke-/følelsesregister fylder i hverdagen og kan skifte fra øjeblik til øjeblik. Det kan føles som galoperende tanker/følelser eller som tankelaviner og et pendulhumør.

Den sidste periode er også præget af usikkerhed, tvivl samt en rumlen af nervøsitet, at være bange og af forskellige grader af angst. Det er en kæmpe tålmodighedsprøve, fordi ingen kan sige, hvornår du går i fødsel og hvornår starter veerne eller hvordan fødslen kommer til at gå.

Det er først, når fødselshistorien er skrevet, at du kender hvad der skete og hvordan det var at være i og hvilke strategier du brugte og måske manglede… Når du er forberedt mentalt og fysisk, har du en større energibuffer at trække på, uanset hvordan fødslen kommer til at gå.

Træning for gravide

Dette 4 ugers jordemoderforløb er kombineret med fysisk og mental træning for din højgravide krop. Forløbet er en støtte til din graviditetsafslutning og har højeste hjertefokus på at være klar til fødslen og dens energier. Du vil i forløbet blive introduceret til ve-Energien og fødsels-Energien samt Universet højeste fokus og intensitet – feminin og maskulin energi.  

Forløbets højeste fokus er, at du gennem de fysiske øvelser får indarbejdet, trænet og forberedt din indre guidance, som er din fødselsstyrke der skaber tro, tillid og tryghed i kroppens mekanismer og processer.

·Fysisk træning og nærvær mandag og onsdag kl 09-10.30

·Online møde fredag kl. 9.30 -10.00

·Guidet ‘StrOng Birthmind’ – meditationer – Online, når du har brug for det

Ender du med at føde før forløbet afsluttes, mister du ikke det resterende træning, da disse træninger bliver overført til efterfødselstræning MOMflow. 

Når du er gået fra til barsel er træning for højgravide… 

✔ Fysisk træning med lette vægte og udstrækning

✔ Fysisk bindevævs afspænding af din højgravide krop

✔Mental afspændingsguide  

Forberedelse til fødslen

✔ Positiv energi og liv – Åndedrætsfokus

✔ Nærvær med andre højgravide

✔Mødes online i jordemoderstuen

 

Træning for højgravide – FITflow

Start: 1. Mandag i hver måned

Sted: KFUM-hallen Aalborg

Tider: Mandag kl. 09 – 10.30 + Onsdag kl. 09-10.30

Pris: 3999 kr.

Hjertepris: 1995 kr/995 kr*

*Som medlem af Sygeforsikring Danmark 

 Hvem kan deltage? 

  • Alle gravide, der ønsker mere fødselsfordybelse med en tættere jordemoderkontakt.
  • For dig som ønsker mere nærværende, rolig og kærlig kontakt i den sidste del af graviditeten.
  • Graviditetstræningen er både for dig som har nul træningserfaring og for dig, som er helt tryg med at træne
  • For dig som ønsker at stille skarpt på fødslen, dig selv, din krop, din baby og dine processer i god energi – Føde-Energi.
  • Ve-arbejde er at modtage kroppens mekanismer -at arbejde og tillade ve-intensiteten – du arbejder MED veen.  Ve-arbejde er også at slippe/afspænde i muskelvævet, så babys bevægelsesproces kan foregå på den lettest og kortest måde gennem fødselsvejen.
  • For dig som ønsker at være mentalt fødselsklar og lære det mentale ve-arbejde. Mentalt ve-arbejde er det skønneste at være forberedt i -inden veerne ruller. Du vil mærke at have mere kontrol, mere glæde og mere overskud på fødselssituationen –  en proces at blive mere styrket i. For det betyder så meget at være tilfreds med det arbejde det er at arbejde MED og sammen med kroppen, det er SÅÅÅÅÅÅ stort og FANTASTISK.
  • Det betyder en verden til forskel af være fyldt med fantastiske tanker, gode indre ord og sætninger – der opper hele dig. Dit tankearbejde letter og sætter spor, derfor er der også fokus på guidet meditation.

 Du er i trygge jordemoderhænder med dig i fokus

 Den gode graviditet for dig & din baby

  • Jeg deler fantastiske måder du kan skabe en støttende hverdag – så du kan finde dit nye normale
  • Ved at deltage har du ubegrænset tilgang til min jordemoderviden|erfaring

 

Hvor kvinder kan være kvinder – med store maver

Where Energy Goes – Energy Flows

Link til simpel fødsel facebook profil   Link til simpel fødsel instagram profil