Rebozo massage

Rebozo massage stammer oprindeligt fra Mexico. Massageteknikken er baseret på nænsomme og rytmiske bevægelser som skabes omkring kroppen med et specialvævet sjal.

De rytmiske bevægelser synker roligt ind og vil give din krop en behagelig afspænding og ro. Massagen gives af din partner, ven/veninde eller fødselshjælper og giver jer sammen en unik værktøjskasse af øvelser I kan bruge under og efter graviditeten samt gennem fødslens faser.

Gennem massageteknikken stimuleres bækkenet, livmoderens væv og de omkringliggende ledbånd til mere afspænding og fleksibilitet. Din belønning er en krop med følelse af mere lethed og større bevægelsesfrihed. Herudover hjælpes din baby til at lægge sig godt tilrette i den optimale stilling for fødslen. Ligger jeres baby i underkropspræsentation eller skævt i bækkenet kan teknikken i mange tilfælde nænsomt lede jeres baby frem til den optimale stilling.

Du vælger Rebozo massage som enkeltstående behandling for at lindre ømhed, smertelindre og for at gøre det godt for dig i din graviditet. Du møder også Rebozo massagen i en mine kombinationsbehandlinger, som hindeløsning og graviditetsmassage. 

Vi starter snart Rebozo Workshops for Par på Dronninglund Slot. Følg med her på hjemmesiden, facebook og instagram for hvornår tilmeldingen åbner! 

 

 

 

 

 

rebozo klæder

De fysiologisk fordele
Rebozo kan betragtes som jordemoderens forlængede arm, da man får ”vækket” dele af kroppen, som ellers er svære at nå. Nervesystemet aktiveres nænsomt og blodgennemstrømningen øges i hele kroppen . Særligt de dele, hvor der er større belastning og et ekstra stort træk under en graviditet såsom i lændehvirvlerne. Din gravide krop vil modtage og åbne mere op for bedre iltoptagelse og afgivelse af affaldsstofferne.