fbpx

Rebozo massage

Mexicans jordemoder massage!

Rebozo massage stammer oprindeligt fra Mexico. Massageteknikken er baseret på nænsomme og rytmiske bevægelser som skabes omkring kroppen med et specialvævet sjal.

De rytmiske bevægelser synker roligt ind og vil give din krop en behagelig afspænding og ro. Massagen gives af din partner, ven/veninde eller fødselshjælper og giver jer sammen en unik værktøjskasse af øvelser I kan bruge under og efter graviditeten samt gennem fødslens faser.

Gennem massageteknikken stimuleres bækkenet, livmoderens væv og de omkringliggende ledbånd til mere afspænding og fleksibilitet. Din belønning er en krop med følelse af mere lethed og større bevægelsesfrihed. Herudover hjælpes din baby til at lægge sig godt tilrette i den optimale stilling for fødslen. Ligger jeres baby i underkropspræsentation eller skævt i bækkenet kan teknikken i mange tilfælde nænsomt lede jeres baby frem til den optimale stilling.

Hvornår vælges en behandling med Rebozo?

Du vælger Rebozo massage som enkeltstående behandling for at lindre ømhed, smertelindre og for at gøre det godt for dig i din graviditet. Du møder også Rebozo massagen i en mine kombinationsbehandlinger, som hindeløsning, graviditetsmassage og i vendingsforsøg. 

Rebozo massage gives hos dig, hos mig eller på Dronninglund Slot.

Rebozo-Massage  – 60 min. – 925 kr.

Klippekort 3 x 60 min. – 2.325 kr.

Skriv til mig via Messenger . Så finder vi den bedste tid for dig.

Vi er startet med Rebozo Workshops på Dronninglund Slot. Følg med på facebook og instagram. 

rebozo standing

Vending af baby med Rebozo

Har du en baby der ligger i tværleje eller med numsen ned, så er Rebozo det foretrukne  værktøj til vending af baby. Der er en fysiologisk årsag til at baby vender `forkert` (læs mere på min Spinning Babies side).

Rebozo kan løsne det stramme væv, hvorefter baby får mulighed for at vende sig naturligt. Brugen af Rebozo til forberedelse af vending er langt mindre smertefuld og effektiv metode end den traditionelle danske metode.

Jeg foretager behandlingen “baby-vending” ved brug af Rebozo og Spinning Babies teknikkerne. Har du mistanke eller fået bekræftet at din baby ikke ligger med hovedet ned i bækkenindgangen og du har fået en tid til sygehusets vendingsforsøg, er det en god ide at få behandlingen, Vendingsklar, først. Jo før vi kan arbejde og løsne stramt væv i og omkring livmoderen, jo større sandsynlighed er der for at baby vender og stiller sig korrekt med hoved først. Jeg lærer dig sikre teknikker, som du trygt selv kan arbejde videre med derhjemme. 

Behandlingen, vendingsklar, foregår hos dig, hos mig eller på Dronninglund Slot.

Vendingsklar – 60 min. – 1025 kr.

Skriv til mig i Messenger. Så finder vi den bedste tid for dig.

Hvor lærer vi Rebozo teknikkerne?!

Fødselsforberedelse for Par lærer og arbejder I med forskellige øvelser inkl. Rebozo, der sørger for at baby stiller sig korrekt i bækkenet.  Rebozo Workshoppen indeholder Rebozo øvelser, der løsner stramt væv og som giver rummeligheden i livmoderen. Er du interesseret i mere viden om, hvordan du og din partner kan være med til, at skabe den fornødne plads til baby i livmoderen og i bækkenet – kan du læse mere under Spinning Babies.

rebozo klæder

De fysiologisk fordele ved Rebozo
Rebozo kan betragtes som jordemoderens forlængede arm, da man får ”vækket” dele af kroppen, som ellers er svære at nå. Nervesystemet aktiveres nænsomt og blodgennemstrømningen øges i hele kroppen . Særligt de dele, hvor der er større belastning og et ekstra stort træk under en graviditet såsom i lændehvirvlerne. Din gravide krop vil modtage og åbne mere op for bedre iltoptagelse og afgivelse af affaldsstofferne.