fbpx

Fødsels-forberedelse For Par

Spinning Babies® – revolutionerende indsigter

Spinning babies blå logo må kun bruges af Spinning Babies certified parent educator uddannet

Spinning Babies® handler om forståelsen af barnets placering, dets rotation i selve fødslen og hvilken aktiv rolle du har i fødslen. 

På mine hold lærer du bl.a. om hvordan du kan hjælpe din baby til at bevæge sig optimalt ned gennem bækkenet. Hvilken position baby har inde i maven, hvordan du kan åbne dit bækkenet og give plads til din baby.

Fødselsforberedelsen er en god blanding af teori med illustrative rekvisitter og øvelser. Partneren bruges aktivt til øvelserne – med viden og redskaber hjælpes graviditeten og fødslen – det er sammen I gør forskellen. 

Eksklusivt og lærerigt

Fødselsforberedelsen er delt op i førstegangsfødende og flergangsfødende, varer 4 timer og foregår i lækre, afslappende omgivelser. Vi har 100% fokus på teknikker til en god graviditet, der forbereder dig og din partner til fødslen. Jeg har specialiseret mig i at lave fødselsforberedelse, hvor der er fokus på inddragelse af partneren og hvordan det skaber en forskel i din graviditet og fødsel. Den største støtte din partner kan give, er at hjælpe dig, som bærer baby med nyttige øvelser og bevægelser. I fødselsforberedelsen mærker du på egen krop, hvordan din partner lærer at smertelindre, støtte og aflaste, som vil bidrage med fornyet energi til dig, som er konstant i smukt ‘LOVEWORK’ 

Det handler også om at du skaber de gode betingelser, så du kan varetage din graviditet på en sund og nærende måde.

Kontakt mig, for at høre mere om muligheder for hold eller individuelle tider

spinning babies

12 Gevinster ved fødselsforberedelse for par – Spinning Babies®:

 1. Ved at lave konkrete øvelser og specifikke bevægelser hjælper I sammen til gode og effektive veerne. I er sammen om at skabe håndterbar veer for mor. Når der er gode veer hjælpes baby med at rotere gennem bækkenet. I styrker og forbedrer pladsforholdene i maven, også under fødslen – vejen gennem fødslen bliver lettere. Livmoderen og baby kan simpelthen gøre deres arbejde bedre!
 2. Du opnår indsigt i din fødende krops anatomi og hormoner. Det giver overblik, tryghed og tillid  – ægte graviditetsglæde!
 3. Din partner får en mere aktiv og effektiv rolle i graviditeten samt mulighed for at mestre hjælpende øvelser og forstå fødslen. Bliv fortrolig med, hvordan du, som partner, bedst kan hjælpe din fødende kvinde, baby og hele situationen.
 4. I lærer teknikker til, hvordan smerter naturligt og effektivt kan mindskes – både under graviditet og fødsel. Det er guld værd! Det er utroligt, hvad man kan opnå fx med visualisering og vejrtrækning.
 5. Introduktion til styrkende graviditetstræning, der mindsker gener såsom ødemer, smerter i ryg, ben og bækken. Træning giver også mere energi og tillid til din krop.
 6. Du lærer at lytte til og sanse din krop og babys signaler. Så kan du opnå god balance i muskelvævet.
 7. Målrettet og veludført massage burde være en menneskeret både i graviditeten, under fødslen og i barslen. Den fysiske berøring højner nærheden med din partner. Det giver virkelig støtte og øger tilliden til mærke, hvad der føles rart og godt.
 8. Indsigt i optimale hvilestillinger sikrer dig balance og opladning. Du kan lette energien i din krop ved at hvile med korrekt støtte. Lær din krop på ny  – dit nye normale.
 9. I lærer at forstå kroppens invitationer og ønsker gennem graviditeten, så I kan handle proaktivt og ikke nøjes med blot ”at vente og se an”.
 10. Du kommer meget nærmere en naturlig og simpel fødsel, hvor du føler dig i førersædet og forstår præcist, hvad der sker med din krop og med baby
 11. Har du født før, kan du gennem denne undervisning opleve at noget fra tidligere fødsel bliver ‘sat på plads’. Mange oplever at nogle brikker falder på plads.
 12. I får en fantastisk og praktisk GUIDEBOOK med hjem, så I nemmere kan huske øvelserne både til graviditeten og hvilke der er super gode under fødslen.