fbpx

Fødselforberedelse For Par

Spinning Babies® – revolutionerende indsigter

Spinning babies blå logo må kun bruges af Spinning Babies certified parent educator uddannet

Spinning Babies® handler om forståelsen af barnets placering, dets rotation i selve fødslen og hvilken aktiv rolle du har i fødslen. 

På mine hold lærer du bl.a. om hvordan du kan rotere din baby til den optimale position inde i maven, hvordan du kan åbne dit bækkenet og give plads til din baby.

Fødselsforberedelsen er en god blanding af teori med illustrative rekvisitter og øvelser. Partneren bruges aktivt til øvelserne og får viden og redskaber til at være i og hjælpe med graviditeten og fødslen. 

Eksklusivt og lærerigt

Fødselsforberedelsen er delt op i førstegangsfødende og flergangsfødende, varer 4 timer og foregår i lækre, afslappende omgivelser. Vi har 100% fokus på teknikker til en god graviditet, der forbereder dig og din partner til fødslen. Jeg har specialiseret mig i at lave fødselsforberedelse, hvor der er fokus på inddragelse af partneren og hvordan det skaber en forskel i din graviditet og fødsel. Den største støtte din partner kan give, er at hjælpe dig, som bærer baby. I fødselsforberedelsen mærker du på egen krop, hvordan din partner lærer at smertelindre og aflaste, som vil bidrage med fornyet energi til dig og i at være på “arbejde” i egen krop.

Det handler også om at du skaber de gode betingelser, så du kan varetage din graviditet på en sund og nærende måde.

Kontakt mig, for at høre mere om muligheder for hold eller individuelle timer samt priser.

spinning babies

12 Gevinster ved fødselsforberedelse for par – Spinning Babies®:

 1. Ved at kunne hjælpe baby med at rotere forbedres pladsforholdene i maven, og vejen gennem fødselsvejen bliver lettere. Livmoderen og baby kan simpelthen gøre deres arbejde bedre!

   

 2. Du opnår indsigt i din fødende krops anatomi og hormoner. Det giver overblik, selvaccept og afstressning – ægte graviditetsglæde!
 3. Din partner får en mere aktiv og effektiv rolle i graviditeten samt evne til at mestre og forstå fødslen. Bliver fortrolig med, hvordan man bedst kan hjælpe dig, baby og hele situationen.
 4. I lærer teknikker til, hvordan smerter naturligt og effektivt kan mindskes – både under graviditet og fødsel. Det er guld værd! Det er utroligt, hvad man kan opnå fx med visualisering og vejrtrækning.
 5. Introduktion til styrkende graviditets- og aqua yoga, der mindsker gener såsom ødemer, smerter i ryg, ben og bækken. Yoga giver også mere energi og tillid til din krops evner.
 6. Du lærer at lytte til og sanse din krop og babys signaler. Så kan du opnå god balance i muskelvævet, i sindet, i parforholdet…
 7. Målrettet og veludført massage burde være en menneskeret både under graviditeten, i fødslen og i barslen. Det er fysisk forløsende og højner nærhed og samhørighed med din partner. Giver virkelig støtte.
 8. Indsigt i optimale hvilestillinger sikrer dig balance og opladning gennem en god nats søvn. Lær at forstå og respektere din krops behov – det betaler sig.
 9. I lærer at forstå kroppens invitationer og ønsker gennem graviditeten, så I kan handle proaktivt og ikke nøjes med blot ”at vente og se an”.
 10. Du kommer meget nærmere en naturlig og simpel fødsel, hvor du føler dig i førersædet og forstår præcist, hvad der sker med din krop og med baby…
 11. Som en ekstragevinst oplever mange en bedre forståelse / accept af tidligere graviditets- og fødselsforløb og opdager nye veje til øget selvbestemmelse og velkomment medansvar for begge forældre.
 12. I får en praktisk, lille jordemoder handout med hjem, så I nemmere kan huske øvelser.