fbpx

Udtalelser om min Fødselsforberedelse

  • SPÆNDENDE
  • INSPIRERENDE
  • JORDNÆR
  • KOMPETENT
  • LIVSBEKRÆFTENDE

Få ord der beskriver noget af det du/I oplever hos og med Charlotte som jordemoder.

Du er i super trygge og professionelle hænder og der arbejdes med en faglig og meget naturlig tilgang til tingene…

Charlotte mærker, lytter og fornemmer hvad du/i har brug for og får, med hendes erfaring og stærke kompetencer og personlighed, jer forberedt på bedste vis til en god og oplevelsesrig fødsel.

Den viden vi fik med os fra Charlotte gav os en dejlig ro og øvelserne gjorde kroppen og sindet klar til det forestående arbejde.

Vores oplevelse før, under og efter fødslen var enormt positiv, med de råd og værktøjer Charlotte havde givet os undervejs…

Hun var flere gange med i tankerne og kan kun på det varmeste anbefale hende som person og jordemoder ❣

Maria Tidemann

Deltog i Fødselsforberedelse for Par

Udtalelser fra

Efterfødselstræning,

Rebozo Massage,

GraviditetsTræning i Vand,

Graviditets Massage,

GraviditetsYoga,

EfterfødselsYoga

Træning for gravide,

Barselstræning,

Se eller skriv en

google anmeldelse

Jeg havde inden deltagelse i kurset ”Spinning Babies” med jordemoder Charlotte Irgens visse forbehold mod at deltage i et fødselsforberedelseskursus.

Jeg må dog efter deltagelsen sige, at kurset har givet værdifuld indsigt i hvorledes et ufødt barn agerer i de sidste faser af fødslen, og hvorledes man kan lette disse sidste faser for kvinden.

Med udgangspunkt i lige dele teori, rekvisiter og øvelser giver Charlotte en engageret og detaljeret gennemgang fødslens mekanismer og forbereder både den kvindelige og mandlige part på disse, inden den forstående fødslen.

Når man er færdig med kurset er man udstyret med uvurderlig viden om barnets ageren i de sidste faser af fødslen, ligesom man er udstyret med redskaber, som ved anvendelse giver en tryghed til at gøre det nemmere og lettere at komme igennem disse sidste faser.

Jeg føler i hvert fald at jeg efter min deltagelse i kurset er meget bedre forberedt på at deltage og supportere under fødslen end jeg var første gang min kone fødte.

Carsten Jacobsen

Deltog i Fødselsforberedelse for Par

 Indledningsvist mente jeg ikke at jeg havde behov for fødselsforberedelse. Det er vores 3 graviditet og jeg synes at det var mange penge.

Fødselsforberedelsen var pakket med konkret viden og gode praktiske øvelser, som jeg virkelig kunne have brugt under de 2 forrige graviditeter. Jeg har nu forståelsen og muligheden for at hjælpe med at lindre Mie’s graviditetsgener. Vores fælles deltagelse har forbundet os og vi glæder os nu sammen til fødslen.

Jeg ved nu hvad jeg kan/må under fødslen og vil ikke blive placeret som blind passager i et hjørne på fødestuen, som var tilfældet under de 2 forrige fødsler.

Jeg skylder Mie en stor tak for at bringe os sammen om denne graviditet og fødsel.

Peter Thomsen

Snart far til 3, Soldat

Jeg har i maj måned 2019 modtaget et fantastisk fødselsforberedelseskursus af Charlotte Irgens Nørgaard. Kurset byggede på spinningbabys teknikker, som jeg fandt meget enkelte at forstå og udøve. Det gav ligeledes rigtig god mening og forståelse for baby og hvad der sker i kroppen.

Underviser Charlotte Nørgaard var en super indlevende og inspirerende underviser. Hun havde en helt fantastisk energi og det var meget tydeligt at mærke hendes entusiasme for faget. Det fik mig til at føle mig meget tryg og gjorde jeg hurtigt smed parader og kunne åbne mig.

Jeg fik under kurset en masse gode værktøjer til gode og nemme øvelser under selve graviditetsforløbet, men også til ve stillinger igennem selve fødslen og forløbet efter fødslen bl.a. vedr. amningen.

Det mest givende for mig, var den spørgetid jeg fik igennem hele forløbet, hvor jeg kunne spørge om hvad som helst. Charlotte vidste det hele og kom med virkelig mange gode råd. Det er en viden jeg ikke ville være foruden.

Charlotte og fødselsforberedelsen har gjort mig enormt tryg ved hele forløbet og fødslen. Jeg har nydt at lave de forskellige øvelser sammen med min partner under graviditeten og glæder mig nu bare til fødslen, og forløbet derefter hvor jeg også føler mig velforberedt.

Tak til Charlotte for at forberede min partner og jeg og gøre mig så tryg ved hele situationen.

Jeg kan på det varmeste anbefale Fødselsforberedelsen hos Charlotte.

Anna Charlotte Aspegren

Graviditetsuge 38

Tak for en gennemgribende indsigt i min kærestes graviditet.

Rebozo øvelserne har ført os tættere sammen, da jeg nu virkelig kan aflaste Pernille med hendes belastede bækken, ben og ømme fødder.

Vi kunne sagtens have brugt rebozoen tidligere i graviditeten.

Henrik

Rebozo massage for Par,

 

Dette skrev Trine efter ‘GraviditetsTræning i Vand‘ torsdag den 28. November.

Godmorgen Charlotte,

Jeg nød virkelig træningen, det var så lækkert.  Vågnede fredag morgen uden ondt i bækkenet, så det var helt fantastisk.

Trine

Graviditetsuge 26

 

 

GraviditetsTræning i Vand 

En utrolig dejlig fornemmelse i kroppen. Det er skønt at kunne mærke træningen og sin krop på en anden måde jeg man plejer – det er bare dejligt.

Vægtløsheden fra vandet gør det muligt for mig rent faktisk at lave træningsøvelser, der ellers ville have været umulig på land.

Sine

Du er velkommen til at følge med på:

Link til simpel fødsel facebook profil   Link til simpel fødsel instagram profil