fbpx

Graviditets massage

Jordemoderens massage!

Unikt. Oplev en dyb ro i hele din krop.
Afspændende. Fylder dig op af ny energi. 

Den bedste graviditets massage i Aalborg

Massage er ikke bare massage. Jeg guider en graviditets- og fødselsmeditation sammen med graviditetsmassagen. Det er den meste fantastiske måde at komme ind i en dyb ro og dyb connection med kroppen på. Massagen bliver samtidig en mental forberedelse på fødslen. Ordene vil skabe nogle nye billeder i sindet, som løftes af følelsen og mærkningen af graviditetsmassagen.
Graviditetsmassage Med Guidet Meditation er med til at forstærker din parathed til fødslen. At have et indre visuelt blik gjort stærkt og tydeligt, vil give dig et VE-redskab at bruge under fødslen. Og har du haft en masse gentagelser sammenholdt med massagen, vil du kunne trække indre billeder frem, som styrker din måde at arbejde med kroppens fødselsVEER.

Ønsker du at modtage graviditetsmassagen i Ro og stilhed – er det dét du få – så du får præcist det som din krop og sind har brug for. Jeg ønsker at give dig det, som er allerbedst for dig og det som virker bedst for dig.

Jeg medbringer det skønneste musik, som er med til at øge fordybelsen i krop og sind, sansningen og kontakten rundt i kroppen.

Har du en fødsels-playliste og du ønsker vi bruger den  under graviditetsmassagen – er det perfekt og er med at at stimulere cellerne til at huske. 

Du vælger 3 estiske olier, som behager og tryllebinder dine duftesanser.

Graviditets Massage  – 80 min. – 1100 kr.

Jeg ELSKER at give graviditetsmassagen – og giver den fra min hjerte-ENERGI til din hjerte-Energi.

Skriv til mig via Messenger for at booke. Så finder vi den bedste tid for dig.

Jeg NØD selv at modtage graviditetsmassage under mine 5 graviditeter. Det var den bedste forkælelse og gave til min krop og mit sind. Jeg oplevede hver gang at blive “nulstillet” og løftet i energien. Den skønneste belønning, for graviditeten tærer på energien, men i dette rum blev jeg fyldt op.

- Charlotte Irgens

Jordemoder

Derfor er graviditetsmassagen en god fødselsmodning

Du møder også massagen i en mine kombinationsbehandlinger, som Hindeløsning, Rebozomassage og i Baby-vendings-hjælp. Dvs. at vi sammen finder ud af hvad der vil være bedst for dig.

Har du en baby der ligger i tværleje eller med numsen ned, så er Rebozo og mine Spinnings Babies® teknikker det foretrukne værktøj til at hjælpe baby til at få hovedet i bækkenet. Der er højest sandsynligt en fysiologisk årsag til at baby vender ‘forkert’. Et ukendt spændt væv. Jeg har oplevet de magiske muligheder opstå med disse teknikker.
Vi bruger ca 2 timer men der er meget forskelligt da hver graviditet har sin smukke histoire.
Læs mere på min Spinning Babies® side.

Skriv til mig i Messenger. Så finder vi den bedste tid for dig.

Tid til forkælelse!

Tid til dig!

Det er en lækker, blid massage som samler hele kroppen. Alle kroppens muskler bliver afspændt. Det er særligt vidunderligt at ligge på maven og modtage de lange lange strøg fra tå til nakkehvirvler. Det er SÅ unikt, da du føler hele kroppen i et langt flow. At du er i ét – At være én hel krop – det er styrkende for fødslen at mærke sig i et og at bliver “samlet” og favnet i ét. Da det er kroppen som føder – HELE kroppens flow, som føder.

Graviditetsmassagen kan gives i hele graviditeten.

I den sidste del af graviditeten er det en ekstra stor gave at få massage, da det føles ekstra skønt at modtage noget godt til kroppen. Den har båret meget. Det tyngder og energien er noget helt andet  opleves som en super belønning til dig 

Som gravid “giver” du så meget og når du er nået tæt på terminen er det helt ubeskrivelig dejligt at modtage og få den opmærksomhed ind i kroppen. Graviditetsmassagen fornyer din energi og det er også en fantastisk humør-Booster. 

De fysiologisk fordele ved Graviditetsmassage

Graviditetsmassagen kan betragtes som jordemoderens forlængede arm, da man får ”vækket” dele af kroppen, som ellers er svære at nå. Nervesystemet aktiveres nænsomt og blodgennemstrømningen øges i hele kroppen . Særligt de dele, hvor der er større belastning og et ekstra stort træk under en graviditet såsom i lændehvirvlerne. Din gravide krop vil modtage og åbne mere op for bedre iltoptagelse og afgivelse af affaldsstofferne.

Graviditetsmassage

Følg med og få alt det gode først