fbpx

Hindeløsning

Hindeløsning er en fødselsmodning, som aktivt hjælper kroppens naturlige fødselsprocesser i gang. Hindeløsning er for dig, der nærmere dig terminsdatoen og som gerne vil undgå igangsættelse. Jeg giver hindeløsning fra uge 38+0 og laver altid en individuel vurdering med dig.

Inden hindeløsningen, snakker vi om hvordan din graviditet har været, hvordan du har det og runder evt. tidligere fødsel/(-er). Jeg mærker altid på maven, for at danne mig et billede af hvordan baby ligger, og lytter altid hjertelyden både før og efter behandlingen.  Hvis det er første gang, starter jeg med en kort gennemgang af selve hindeløsningen i teori og visuel visning på den strikkede livmoder.

Fødselsmodning

Hindeløsning

Jeg har stor hjerte i at en hindeløsning ikke skal være forbundet med smerte – hvis en smerte opstår, er det for mig kroppen som udtrykker at der ønskes en ændring. 
Hos mig bliver du set og hørt med hjerteenergi. Jeg har kun positive tilbagemeldinger om hvordan hindeløsningen var hos mig. Jeg arbejder med kroppens belønningssystem, da det er vigtigt at mærke fødslens modning et godt sted fra. Mange fortælle mig at have oplevet en hindeløsning, ved det offentlig sygehusvæsen, som ubehagelig og nærmest som et overgreb, hvilket absolut er unødvendigt og uacceptabelt.

Det er vigtigt for mig at du og din partner får en god oplevelse med dig/jer hjem fra hindeløsningen.

 Hver kvinde er forskellig og hver livmoderen og det omkringliggende væv er forskelligt på alle kvinder og det er også forskelligt hvordan man mærker sit indre væv. Jeg synes det er 100% vigtigt at lytte til kroppen sammen med dig – at vi er fælles om at lave en hindeløsning. Der er meget forskel på hvor lang tid vi bruger på hindeløsningen og prisen er derfor også et estimat.

Jeg arbejder med kroppen og ikke på kroppen.  Det betyder at en hindeløsning er en individuel behandling, som jeg tilpasser efter den enkle også efter hvordan de indvendig forhold er, derfor kan tiden og prisen variere – der betales for den tid vi har brugt sammen. 

Udover den fysiske hindeløsning er en hindeløsning ved mig ligeså meget en mental forberedelse på fødslen. Jeg oplever at alle kvinder har glæde af at få et status på kroppens indvendig forhold, og hvad det vil sige at få mærket hvordan ens livmoderen og livmoderhalsen føles, altså hvilke signaler kroppen sender når der foretages en hindeløsning. 

Når Livmodermunden og livmoderhalsen bliver berørt vil det føles og minde om menstruationslignende fornemmelser. Det er helt normalt og sådan det skal føles. Når jeg guider dig gennem hindeløsningen vil du opleve at have haft en mini forsmag på kroppens arbejde ind i veer og dermed ind i fødslen. Du vil have en smuk viden om hvordan du arbejder MED din krop og følger dens mekanismer. Du vil derfor også føle dig bedre klædt på inden vearbejdet starter.   

Du kan forvent at der godt kan være lidt tegnblødning i forbindelse med hindeløsningen, det er dine slimhinder som er ekstra sarte og brister let. Det er helt ufarligt og det er en blødning som vil aftag. Det er rart at vide at blødningen vil kunne strække sig over et par dage – i aftagende stil. 

Nogle gravide vil kunne opleve at slimproppen vil går i dagene efter en hindeløsning. Det er også helt normalt. 

Det er ikke alle som opleve at se graviditetens slimprop. For nogle graviditetsmekanismer er en slimprop vævsmateriale som absorberes til det omkringliggende væv og er derfor et produkt som kroppen bruger. I andre tilfælde har kroppen ikke brug for slimproppen og slipper den og sørger for at den kommer ud. Hvor du så kan opleve fascinationen af at se et stykke af graviditetens forunderlig vævsverden.

En hindeløsning ved mig er derfor en fantastisk empowerment, da den er blid og nænsom både fysisk og mentalt. Du vil opleve en større kærlig kontakt med din krop, som giver en større forståelsesrammen af hvor du og din krop er– jeg vil glæde mig til at møde dig.

graviditetsmassage

Hindeløsning gives som

  1. Hindeløsning – 40 min. – 550 kr.
  2. Hindeløsning med Rebozo – 60 min. – 850 kr.
  3. Hindeløsning Deluxe med Rebozo og Graviditetsmassage 90 min. – 1800 kr.

Ydelserne giver refusion, hvis du er medlem af Sygeforsikring “danmark”.

Hindeløsning kan foregår hos mig eller hjemme ved dig.
Jeg tager kørselstillæg efter km.

Hvis du ønsker jeg skal komme hjem til dig, og du ønsker at kende kørselstillæget. Skriver du til mig din adresse, så kan jeg indtaste oplysningerne og sende dig tillægget.
Jeg har haft hjemmebesøg i Kolding og Frederikshavn – Jeg kommer med glæde hjem til dig, hvis det passer dig bedst.

Hindeløsning bestilles og bookes ved at kontakte mig i Messenger, hvor vi finder den bedste tid til dig.

TEST_logo_danmark
Graviditetsmassage

Hindeløsningens kombination: Graviditetsmassage

Få den perfekte oplevelse af fuldt velvære – en dejlig opløftende gave i hverdagen. I graviditetsmassagen er mit fokus:  at du oplever stort velbehag, afspændthed og indre ro – at alle dine sanser får smuk nydelse.

Massagen er en helkropsmassage og foregår i rolige omgivelser for at skabe optimalt flow for dig og din oplevelse af graviditetsmassagen. Du vil blive støttet med tryghed og blid flow så bindevæv, muskulatur og tanker kan slappe helt af. Din krop vil få en fantastisk dejlig dosis oxytocin, hvis effekt på din graviditet og på baby har højeste værdi fysiologisk og mentalt.

Du kommer dejligt ind i kroppen og mærker en skøn helhed af din krop. Massagen løsner også op for graviditetens spændinger, ømheder og smerter.

Vi er under massagen i rolig dialog. Jeg bruger en komfortabel graviditetspude (Fossflake), til at støtte hele din krop. Jeg bruger æstetiske dufte, som vi sammen finder ud af, hvad der er lige dig. Graviditetsmassage foregår hos dig eller hos mig

Graviditetsmassage – 80 min. – 1100 kr.
Du skal afsæt 2 timer i alt som er til intro og en smuk afslutningen.  

Graviditetsmassagen bestilles ved at kontakte mig i Messenger, hvor vi finder stedet og den bedste tid til dig.

Fødselsmodning - få en naturlig kombination

Når rebozo sættes sammen med akupressur og graviditetsmassage i en fødselsmodningsproces arbejdes der med ro-hvile-systemet og kroppens indre medicinskabe. En smuk og nydelsesfuld behandling, som giver dig energi, overskud, lethed og bedre søvn.

Fødselsmodnende Rebozo

Med Rebozo arbejder vi med afslapning samtidig med, at du som gravid vil opleve fornyet energi i hele kroppen. Nervesystemets ro-hvile-system vil aktiveres og gennem Rebozo massagen udløses endorfiner og oxytocin, som er uvurderlige hjælpehormoner under fødslen.  Vælger du at få Rebozo, får I også de bedste  Rebozo øvelser til  fødslens faser eller vi genopfrisker de øvelser I lærte på Rebozo Workshoppen for dermed at have jeres ”værktøjskasse” klar til jeres unikke fødsel.

Efter Rebozo er din krop åben, afslappet og fornyet og klar til fødselsmodnende hindeløsning og akupressur.

Akupressur bygger på den samme filosofi som akupunktur – kroppens meridianbaner – blot uden nåle. Akupressur kan bruges til naturlig og skånsom igangsættelse og som smertelindring under fødslen.

Fødselsmodning foregår hos dig eller hos mig. Din partner vil, hvis du tager ham/hende med, få et par gode teknikker som kan bruges under graviditeten og fødslen.

Fødselsmodnings Rebozo massage – 75 min. – 1100 kr.

Fødselsmodning bestilles ved at kontakte mig i Messenger, hvor vi aftaler stedet og finder den bedste tid for dig.

Træning for gravide

Pssssst…

Overvej om Rebozo Workshop for Par er noget for dig – så kan du og din partner forberede kroppen til fødslen under graviditeten. Læs og tilmeld dig her.