fbpx

Særlig Træning for Gravide

Sygemeldt i graviditeten

Graviditeten er en belastning for kroppen. De fleste graviditets relaterede sygemeldinger kan undgås igennem forskellige former for træning.

Særlig træning for gravide er specifik træning, hvor vi arbejder med at styrke kroppen imens den er aflastet. Særlig træning foregår i svømmehallens varmtvandsbassin. Her bruger vi opdrift til at aflaste dig for smerterne, så vi herefter nænsomt og målrettet kan arbejde med de områder, der kræver opmærksomhed, styrk og smidighed.

Træningen foregår Gigantium svømmehal (Aalborg) hver fredag kl. 08.00 til 09.00. 
Vi mødes i vandet kl. 08.

Kontakt mig hvis du ønsker et andet tidspunkt eller én anden svømmehal som f.eks. i Hjørring, Frederikshavn, Hadsund, Randers, Viborg eller Århus. 

Prisen for at blive hjulpet af med smerterne er 900 kr. for den første Intro-træning (1½ time)  og efterfølgende træninger af én times varighed er 650 kr.

 Tilmelding er til mig via Messenger / SMS på 26150879 eller køb din plads på nedenstående link.

Arbejde vs. Sygemelding

Ansatte (du) er en ressource for virksomhederne. Det er derfor det bedste for alle at du kan fortsætte på jobbet frem til du går på barsel. 

Min erfaring er at de fleste virksomheder er meget villige til at undgå en sygemelding, da den er dyr og presser de andre ansatte. 

Når du fortæller virksomheden at du har begyndende graviditetsrelaterede ømheder og/eller smerte, som kan afhjælpes med ‘Særlig Træning for Gravide’, så bakkes der op og gives fleksibilitet til at du kan komme til træning.

Virksomheden er selvfølgelig også velkommen til at ringe direkte til mig (2615 0879), hvis de har behov for at høre mere om træningen.

Særlig træning i vand ved Charlotte Irgens - SimpelFødsel

Sygemelding og forberedelse til fødsel

I forbindelse med træningen arbejder vi også fødselsforberedende.

Jeg inspirerer dig i forståelsen af positive VE’energier og vi finder hjælpende fødestillinger som tilgodeser dig, så du kan få en fantastisk fødselsoplevelse.
Jo bedre du kender og styrker din krop jo større positiv effekt giver det mentalt og skaber en enorm positiv fødepower.

Omstændighederne ved en sygemelding skaber ofte en masse tanker og bekymringer som påvirker dig. Denne tankemylder transformeres gennem ‘Særlig Træning for Gravide’ jeg støtter, styrker og hepper med dig.

SimpelFødsels egen Jordemoder Charlotte Irgens

Det som lægerne ikke ved…!

Jeg har mange års erfaring med at træne gravide i vand og bliver stadig forundret over, hvor positivt gravide kroppe responder på træningen i vand.

Forundringen ligger ikke i at øvelserne virker, men effekten af øvelserne. Gravide, der næsten ikke kan stige ud af bilen og gå til omklædningsrum, går smertefri og med fuld bevægelighed i læn og bækkenet, efter én times træning.

Ja, det skal prøves.

Charlotte Irgens-1
SimpelFoedsel - Bomaerke

Spørgsmål

Skulle du have spørgsmål til træningen eller har du lyst til at vide mere, så er du velkommen til at kontakte mig via Messenger eller Instagram.