fbpx

BootCamp - Træning For Kvinder

Bootcamp for kvinder i Aalborg og Nordjylland

Simpel Fødsels har fokus på kvinder, der er gravide eller som har født. Vores BootCamp er designet til dig, som kvinde, for at aktivere og styrke de muskler, der gør dig stærkere i og efter graviditeten.

Gravid træning i skoven

Har du et drømmescenarie om en rolig, kontrolleret og forberedt fødsel? Ønsker du en sund og aktiv graviditet, så er GraviditetsTræning noget for dig. Du får den rigtige træning, svarende til din graviditetsuge samt fødselsforberedelse.

Gravid træning udenfor

Højgravid er et 4 ugers Bootcamp til dig når, du går på barsel. På 4 uger forbedrer vi din styrke igennem træningen og forbereder dig til fødslen igennem fødselsforberedelse. Øvelserne er tilpasset dig. Mit speciale er graviditetsrelaterede gener og smerter. Alle mine deltagere har fået det bedre af min kærlige træning.

Efterfødselstræning med børn

Har du født og ønsker at undgå de gener, der oftest følger med den belastning, som graviditeten udøver på kroppen, så skal du vælge MOMflow. Her træner vi i barselsperioden og baby er selvfølgelig med.

Jordemoder er med dig…

Som jordemoder møder jeg rigtig mange kvinder, som fortæller om deres graviditet, fødsel og barsel. Helt utroligt mange kvinder har gener efter graviditet og fødsel, hvilket i mange tilfælde kunne være undgået igennem den rigtige Graviditetstræning. Jeg ser og oplever også at smerterne kunne have været minimeret og/eller undgået via oplysning og viden om hvordan de lytter til kroppens signaler og kender til på hvilken måde de hjælper med støttende øvelser og små hverdagskorrektioner til kroppen.

Træning skal støtte og styrke, de udsatte muskler og led. Vi arbejder med åndedrættet og har fokus på fødselsforberedende øvelser, der styrker den naturlige fødsel. 

Efterfødselstræning tager fat i genopbygningen efter fødslen. Fokus er på den allerførste træning dvs. træning der støtter de eftergivende led og delte mavemuskler. Derefter arbejdes der med aktivering, styrke og kondition i kroppens naturlige samleproces.

Det er vigtigt at træningen gribes an i den rigtige rækkefølge for ikke at gøre ondt værre.

Det handler helt enkelt om god forberedelse – til fødslen og livet som mor – og det er aldrig for sent at starte.

Mine 2 Bootcamps kører i Aalborg.

Få det sidste nye

Følg med via Facebook eller Instagram, og gå ikke glip af det sidste nye