fbpx

UK - Baby Vendings Hjælp

UK - Baby Vendings Hjælp

Har du en baby der ligger i tværleje eller med numsen ned, så er Rebozo det foretrukne værktøj til at hjælpe din krop og hjælpe din baby. Der er en fysiologisk årsag til at baby vender ‘forkert’ (læs mere på min Spinning Babies® side).

Rebozo kan løsne det stramme væv, hvorefter baby får mulighed for at vende sig naturligt. Brugen af Rebozo til forberedelse af vending er langt mindre smertefuld og effektiv metode end den traditionelle danske metode.

Jeg foretager behandlingen “UK – Baby Vendings Hjælp” ved brug af Rebozo og Spinning Babies® teknikkerne. Har du mistanke eller fået bekræftet at din baby ikke ligger med hovedet ned i bækkenindgangen og du har fået en tid til sygehusets vendingsforsøg, er det en god ide at få behandlingen, vendingsklar, først. Jo før vi kan arbejde og løsne stramt væv i og omkring livmoderen, jo større sandsynlighed er der for at baby vender og stiller sig korrekt med hoved først. Jeg lærer dig sikre teknikker, som du trygt selv kan arbejde videre med derhjemme. 

Behandlingen, vendingsklar, foregår hos dig eller hos mig.

Vendingsklar – 2 timer – 1800 kr.

Sygforsikring “danmark” refunderer 300 kr.

TEST_logo_danmark
Rebozo workshop

Følg med og få alt det gode først