fbpx

Rebozo massage

Mexicans jordemoder massage!

Rebozo massage stammer oprindeligt fra Mexico. Rebozo er et tørklæde man svøber kroppens zoner med.  Massageteknikken er baseret på nænsomme og rytmiske bevægelser som skabes omkring kroppen med et specialvævet sjal.

De rytmiske bevægelser synker roligt ind og vil give din krop en behagelig afspænding og ro. Massagen gives af din partner, ven/veninde eller fødselshjælper og giver jer sammen en unik værktøjskasse af øvelser I kan bruge under og efter graviditeten samt gennem fødslens faser.

Gennem massageteknikken stimuleres bækkenet, livmoderens væv og de omkringliggende ledbånd til mere afspænding og fleksibilitet. Din belønning er en krop med følelse af mere lethed og større bevægelsesfrihed. Herudover hjælpes din baby til at lægge sig godt tilrette i den optimale stilling for fødslen. Ligger jeres baby i underkropspræsentation eller skævt i bækkenet kan teknikken i mange tilfælde nænsomt lede jeres baby frem til den optimale stilling.

Rebozo workshop

Hvornår vælges en behandling med Rebozo?

Du kan vælger Rebozo massage som en enkeltstående behandling for at lindre ømhed, smerter og/eller for at give dig selv velvære – ‘vær god ved dig selv’ i din graviditet. Rebozo massagen er en sikker vinder til at give dig lethed og den gode energi tilbage i kroppen. En graviditet tynger forskelligt og trækker indvendigt i kroppens væv, der gør at det føles tungt, somom man er drænet og mangler sin kendte energi.

Du møder også Rebozo massagen i en af mine kombinationsbehandlinger, som hindeløsning, graviditetsmassage og i baby-vendings-hjælp. 

Rebozo massage gives hos dig eller hos mig

Rebozo-Massage  – 60 min. – 950 kr.

Klippekort 3 x 80 min. – 2.325 kr.

 

Skriv til mig via Messenger. Så finder vi den bedste tid for dig.

 

Bliv klædt på sammen med din partner – fælles teknikker på 

Følg med på Facebook og Instagram. 

Hvor lærer vi Rebozo teknikkerne?

På Fødselsforberedelse for Par lærer og arbejder I med forskellige øvelser inkl. Rebozo, der sørger for at baby stiller sig korrekt i bækkenet.  Rebozo Workshoppen indeholder Rebozo øvelser, der løsner stramt væv og som giver rummeligheden i livmoderen. Er du interesseret i mere viden om, hvordan du og din partner kan være med til, at skabe den fornødne plads til baby i livmoderen og i bækkenet – kan du læse mere under Spinning Babies®.

De fysiologisk fordele ved Rebozo

Rebozo kan betragtes som jordemoderens forlængede arm, da man får ”vækket” dele af kroppen, som ellers er svære at nå. Nervesystemet aktiveres nænsomt og blodgennemstrømningen øges i hele kroppen . Særligt de dele, hvor der er større belastning og et ekstra stort træk under en graviditet såsom i lændehvirvlerne. Din gravide krop vil modtage og åbne mere op for bedre iltoptagelse og afgivelse af affaldsstofferne.

Følg med og få alt det gode først