fbpx

Charlotte Irgens

– din private jordemoder i Nordjylland

Jeg elsker at være jordemoder. Det er dybt meningsfuldt for mig at være en del af dette mirakelunivers. Jeg har født 5 smukke, fantastiske livgivende børn og jeg har mærket på egen krop, hvordan urkrafterne kan arbejde i dette smukke univers, når man gør brug af forskellige værktøjer. Min fascination af den gravide krop er blevet endnu større og dybere. 

Jeg brænder for, at du kan opleve en sund og nydefuld graviditet – og at du får skabt dén graviditet du ønsker, som føles rigtig for dig. 

Det gravideunivers er enormt betagende og har SÅ meget saft og kraft. Det byder på nye indsigter – uventet og ventet. Jeg oplevede min graviditet, fødslen og amningen som den største gave livet kunne give. Det unikke nye liv, som mærkes i kroppen på forklarlig og uforklarlig måder – ord der slet ikke kunne dække alt det som skete. Tankerne og sindet også kom under forandring. Jeg følte dét, at være gravid virkelig er et fuldtidsarbejde og at graviditetsmerter, -gener og -ømheder kalder på opmærksomhed til ændring.

Nordjyske / Lars Høj har skrevet en fin artikel (læs den her) om hvorfor jeg er blevet privat jordemoder i Nordjylland.  

YOGA fylder efterhånden en stor del af mit liv og jeg deltager i flere events rundt om i landet. Min yoga stil er Hatha Yoga men krydret med det bedste af andre yoga arter. Min guidance får deltageren til at fokusere på de enkelte muskelfibre og alle får værdi af min yoga. Min yoga afsluttes altid med en afslappende meditation. Udover Yoga for Virksomheder, så kan du finde mig på i Rold Skov og til Guldbæk Vingårds Vin-Yoga.

I mit professionelle arbejde oplevede jeg at manglede en bredere vifte af værktøjer til at hjælpe gravide til at komme derhen, hvor de kunne føle, at de var i mere balance med sig selv og i den hurtige forandrende gravide krop. Min begejstring kunne ingen ende tage, da jeg fik lært den blide, nærende graviditetsmassage. Graviditetsmassagen oser af velvære og arbejder med at mærke hele kroppen i kærlig kontakt med babymaven. Endnu en gave jeg oplever er at GIVE, som MEGET smukt og jeg bliver fyldt af taknemlighed.

I mit møde med Spinning Babies principper voksede hele min jordemoderfaglighed og forståelse til et højere niveau. Jeg havde i alle mine jordemoderår følt at, noget manglede at blive fortalt og fundet ud af. Jeg er stolt og fuld af iver af at kunne hjælpe dig til en bedre fødsel gennem fødselsforberedelse, hvor partnerens rolle er meget mere inddragende. I mit lys har partnerens rolle aldrig været mere vigtig og afgørende for en god og simpel fødsel – jeg glæders over at kunne videregive de gavnelig indsigter til jer. 

Jeg har stor respekt, ydmyghed og taknemlighed over for at arbejde med at formidle viden der inspirere og holde mig selv i kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Jeg elsker at være i flow, som jeg får ved at arbejde som jordemoder.

Mit livssyn er ‘GOD GIVER GOD’.

Som jeg blandet andet yder i fødselsforberedelse, rebozo, Spinning Babies(R), graviditetsmassage og fødselsmodning og generelt som privat jordemoder i Nordjylland.

Her er en kort oversigt over mine jordemoderfaglige uddannelser, efteruddannelser og praktiske erfaring fra fødegangene:

2007 – 2011 Jordemoderuddannelsen, UCN professionshøjskolen, Aalborg. Under uddannelsen var jeg på følgende regions-/universitetshospitaler: Randers, Horsens og Odense.

2014 Opstart som privatpraktiserende jordemoder, Din professionelle Jordemoder.

2016 – 2018 Efteruddannelse og kurser: Babymassage Nordlys®, Babyterapi, Workshop ved Spinning Babies®, Sattva GraviditetsYoga.

2011 – 2019 Ansættelser på Regionshospitalet Randers mixed med mine barselsperioder.

2019 Certificeret Spinning Babies® Parent Educator, Gail Tully. Det er så nyt i DK, at vi pt. kun er 4 instruktører i Spinning Babies®. Metoderne er velkendte i USA og udbredt over store dele af verden.

2020 Rebozo uddannelse.

“I mit nærvær bliver du set og hørt. Vejledt og informeret. Støttet og gjort stærkere. Det gør din partner også. Jeg guider omhyggeligt og med professionel lydhørhed for jeres individuelle behov.”

– Charlotte Irgens